Prieskonių dėžutei -30%!

Pablo Picasso vakarienė

pablo picasso vakarienė„Ar žinai, apie ką čiulba paukščiai? Ne. Bet juk vis vien jų klausaisi. Į mano paveikslus irgi tereikia žiūrėti atmerktomis akimis.”
Pablo Picasso

Ištapę staltieses, drobes ir net desertą, klegėjime ir romantikoje atidarėme naują sezoną.
Žinodami taisykles, kaip profesionalai, kartu išmokome jas laužyti kaip menininkai. Ir matau mus augančius. Iš mažos, mano pernai pasėtos sėklos, šiemet jau daug drąsiau visa komanda dalyvauja kūryboje. Visiems darosi svarbu, kaip mes atrodysime, ką gaminsime, maišysime, kaip transfomuosime mūsų namus.

Pablo Picasso gastronominis teatras buvo kelionė kartu su menininku, per jo gyvenimo šalis.
Pradėję nuo Andalūzijos su nukrautais tapomis stalais, keliavome kartu į Barseloną, Madridą ir galiausiai Paryžių. Žinau, kad labai sotu buvo, gal net kiek per daug, tačiau taip norėjosi sutalpinti tik sočius Pablo etapus, o apie skrumnus, kamuojamus nepritekliaus ir netekčių, tiesiog papasakoti.

Koks sudėtingas charakteris buvo pasirinktas gastronominei kelionei. Asmenybė, kuriai maistas niekad nebuvo labai svarbus, gal tik kelerius metus, žmonos, rusės balerinos Olgos, įskuktas į Paryžiaus aukštuomenės vakarus buvo. Kur jau netrūko prabangaus maisto ir gėrimų.

O pats, už vis labiau, mėgo bagetes, alyvuogių aliejų ir jūrų liežuvį, iki kaulelio nuvalgytą.

pablo picasso vakarienė

„Ar žinai, apie ką čiulba paukščiai? Ne. Bet juk vis vien jų klausaisi. Į mano paveikslus irgi tereikia žiūrėti atmerktomis akimis.”
Pablo Picasso

Ištapę staltieses, drobes ir net desertą, klegėjime ir romantikoje atidarėme naują sezoną.
Žinodami taisykles, kaip profesionalai, kartu išmokome jas laužyti kaip menininkai. Ir matau mus augančius. Iš mažos, mano pernai pasėtos sėklos, šiemet jau daug drąsiau visa komanda dalyvauja kūryboje. Visiems darosi svarbu, kaip mes atrodysime, ką gaminsime, maišysime, kaip transfomuosime mūsų namus.

Pablo Picasso gastronominis teatras buvo kelionė kartu su menininku, per jo gyvenimo šalis.
Pradėję nuo Andalūzijos su nukrautais tapomis stalais, keliavome kartu į Barseloną, Madridą ir galiausiai Paryžių. Žinau, kad labai sotu buvo, gal net kiek per daug, tačiau taip norėjosi sutalpinti tik sočius Pablo etapus, o apie skrumnus, kamuojamus nepritekliaus ir netekčių, tiesiog papasakoti.

Koks sudėtingas charakteris buvo pasirinktas gastronominei kelionei. Asmenybė, kuriai maistas niekad nebuvo labai svarbus, gal tik kelerius metus, žmonos, rusės balerinos Olgos, įskuktas į Paryžiaus aukštuomenės vakarus buvo. Kur jau netrūko prabangaus maisto ir gėrimų.

O pats, už vis labiau, mėgo bagetes, alyvuogių aliejų ir jūrų liežuvį, iki kaulelio nuvalgytą.

Pablo Picasso vakarienės akimirkos

Prieskoniu_dezutes_ToLi_nuo_klasikos-06

Prieskonių dėžutei -30%

Pasinaudokite proga įsigyti mūsų sukurtą prieskonių dežutę pigiau!