Rimvydui atsiuntus nuotraukas iš naujametinio gastronominio teatro taip man saldu krūtinėje buvo it medumi išmaliavota pati siela būtų. Nuostabiai baigėm metus. Viskas žėrėjo, spindėjo ir grojo man gražiausiais, retais ir nepatirtais skoniais.
Kokie gražūs buvom visi ir kokie nuostabūs buvo šokiai. Dar gerokai prieš pagrindinį patiekalą prasidėję.
Rašau ir džiaugiuosi, kaip mes sugebam suderinti skirtingus dalykus nuo jūrų ežio su nuostabiu šampanu, vandenyne brandintu iki žėrinčio plaukų lako, kaip mokyklos diskotekoje.
Ačiū visiems už šokius iki ryto ir sąžiningai pramiegotą pirmą metų dieną.
Mes labai norėjome, kad paskutinis metų aperityvas būtų ypatingas.
Pirmas aperityvas:
– M. Hostomme
– ABYSSE/blanc de blanc
– Jūrų ežys
Antras aperityvas:
– Jacquesson extra brut
– Sviestažuvės kąsniukas
Trečias aperityvas:
– Château le puy retour des îles AOC 2017
– Žvėrienos kąsniukas
Vakarienė:
– Šviežia šukutė / blood orange tekstūros
– Stirnienos tartaras / peletrūno majonezas / kiaulių odos
– G5 wagu užkandis su miško tekstūromis
– Laukinė žąsis / moliūgas / kardamonas
– Jūros akmenėlis miške / Sicilijos citrusinių vaisių sluoksniai / kokosų musas / juzu želė.
Ačiū mano virtuvės kūrybinei komandai: Vladimirui, Rūtai, Medai.
Baro muškietininkams: Vygutei, Mindaugui, Manteliui ir Aistutei!
Buvo nuostabus vakaras ir naktis.
Myliu!
Rimvydui atsiuntus nuotraukas iš naujametinio gastronominio teatro taip man saldu krūtinėje buvo it medumi išmaliavota pati siela būtų. Nuostabiai baigėm metus. Viskas žėrėjo, spindėjo ir grojo man gražiausiais, retais ir nepatirtais skoniais.
Kokie gražūs buvom visi ir kokie nuostabūs buvo šokiai. Dar gerokai prieš pagrindinį patiekalą prasidėję.
Rašau ir džiaugiuosi, kaip mes sugebam suderinti skirtingus dalykus nuo jūrų ežio su nuostabiu šampanu, vandenyne brandintu iki žėrinčio plaukų lako, kaip mokyklos diskotekoje.
Ačiū visiems už šokius iki ryto ir sąžiningai pramiegotą pirmą metų dieną.
Mes labai norėjome, kad paskutinis metų aperityvas būtų ypatingas.
Pirmas aperityvas:
– M. Hostomme
– ABYSSE/blanc de blanc
– Jūrų ežys
Antras aperityvas:
– Jacquesson extra brut
– Sviestažuvės kąsniukas
Trečias aperityvas:
– Château le puy retour des îles AOC 2017
– Žvėrienos kąsniukas
Vakarienė:
– Šviežia šukutė / blood orange tekstūros
– Stirnienos tartaras / peletrūno majonezas / kiaulių odos
– G5 wagu užkandis su miško tekstūromis
– Laukinė žąsis / moliūgas / kardamonas
– Jūros akmenėlis miške / Sicilijos citrusinių vaisių sluoksniai / kokosų musas / juzu želė.
Ačiū mano virtuvės kūrybinei komandai: Vladimirui, Rūtai, Medai.
Baro muškietininkams: Vygutei, Mindaugui, Manteliui ir Aistutei!
Buvo nuostabus vakaras ir naktis.
Myliu!