Dar sykį patikrinom ir pamatavom. Parepetavom Kalėdas su visu šurmuliu ir su visomis pagrindinėmis frazėmis.
Taip pasidžiaugėm, kokie gražūs potepiai prieskonių. Kaip dera viskas, kokias naujas plotmes atveria drąsa, ne tik instrukcijų nesilaikant, bet ir leidžiant sau tiesiog būti gaminimo džiaugsme.
Esame dėkingi The Mood Lietuva ir Terre Exotique už pasitikėjimą ir paduotą ranką, eiti kartu tokiu nuostabiu keliu!
„Nesipyk su baba” prieskoniai ančiai – Fleur de sel druska, rudas cukrus, juodieji pipirai, kvapusis pimentonas, rožiniai pipirai.
„Ne, antro negimdom” prieskoniai kepiniams – juodgrūdė (nigella), ciberžolė, juodieji pipirai, česnakai.
„Viena i viena” prieskoniai žuviai – krapai, petražolės, rožiniai pipirai, pankoliai, rozmarinas.
„Kad kelelis nedulkėtų” prieskoniai karštam burbonui – cinamonas, kalendros sėklos, anyžius, pankolis, imbieras, gvazdikėliai, žaliasis kardamonas, muskatas, juodieji pipirai.