Rinktinės alyvuogės iš Andalūzijos, pagulėjusios firminiame marinate | 200 g
Naminių vištų kepenėlės | Desertinio vyno “Kracher” drebučiai
Svečiai sako, kad vienas geriausių ant Lietuvos žemės. Purus, kaip debesėlis. Su mūsų daržo gėrybėmis
Sakė man Mindaugas, aprašyk mūsų krevetes. O aš sakau kam? Jos yra legenda. Legenda ir taškas. Kiekvienai krevetei tenka 20 gr geriausio sviesto, o žmonės jų grįžta ir grįžta. Tai yra tiesiog nuostabus, meile pritvinkęs maistas.
Tete de moin / Delice de Bourgogne / Gorgonzola / Comte
Ypatingoji šoninės dalis, kepta grilyje, dūmų paglostyta su ypatingu aviečių padažu, praturtintu aukščiausios kokybės pipirais
Aukščiausios kokybės Argentinietiška jautienos išpjova | Parmiggiano padažas | Skrudinta naminė duona | Tobulas skonis
Raudonųju apelsinų segmentai | Grybų esencija | Žuvies padažas | imbierų padažas | Padron pipiras | Arbūzinis ridikas
Šviežių starkių file namuke išgvaltavotas, pertepti namine ricotta su peletrūnais ir mėtomis | Morkelių rizotas starkių galvų karamelėje išsimaudęs
Juodojo Angus jautuko išpjova | Keptos daržo gėrybės | Pipirų ir brendžio padažas
Pieninio ėriuko čiopsai su smulkintomis pistacijomis | Bulvių sluoknsiuotis | Demigleizo padažas
Kapota ekologiška vištiena | Grybai | Vištų odelės | Šoninė | Česnakai | Salierų gumbų piure | Baravyukų padažas
Japonų sugalvotas, bet mūsų patobulintas kiaulienos kepsnys, kuriame pagrindiniais instrumentais groja: madagaskaro prieskoniai, namuke marinuotas kimči, naminis kaulų demigleizas, marokietiškas kuskusas
Parūkyti ir karamelizuoti nuostabaus skonio ėriukų liežuvėliai | Degintų morkų piurė | Vištų kaulų karamelė | Rūkyti juodieji pipirai
Nuostabi klasikinio deserto variacija. Tiesiog reikia paragauti !
Obuolių sluoksniai | Delice de Bourgogne sūris | Mandarinų esencija | Taičio vanilė • Prie deserto rekomenduojame taurelę „Anselmann Riesling Eiswein" - 10 Eur
Kinrožių arbatoje marinuota kriaušė | Maskarponės ir tongapupės kremas | Andalūzijos aliejus, brandintas šerio statinėje