Prieskonių dėžutei -30%!

ToLi nuo klasikos meniu

Gera pradžia - pusė darbo. Startuojam!

  • Austrės (1 vnt.) 6
  • Namelyje marinuotos alyvuogės 6

    Rinktinės alyvuogės iš Andalūzijos, pagulėjusios firminiame marinate | 200 g

  • Vištienos pašteto debesėlis 14

    Naminių vištų kepenėlės | Desertinio vyno “Kracher” drebučiai

  • Namuke išsuktas humusas su daržo gėrybėmis 14

    Svečiai sako, kad vienas geriausių ant Lietuvos žemės. Purus, kaip debesėlis. Su mūsų daržo gėrybėmis

  • Krevetės | Piri Piri - aštrokos | Pil Pil - švelnokos 20

    Sakė man Mindaugas, aprašyk mūsų krevetes. O aš sakau kam? Jos yra legenda. Legenda ir taškas. Kiekvienai krevetei tenka 20 gr geriausio sviesto, o žmonės jų grįžta ir grįžta. Tai yra tiesiog nuostabus, meile pritvinkęs maistas.

  • Sūrių kelionė lėkštėje 22

    Tete de moin / Delice de Bourgogne / Gorgonzola / Comte

  • Iberico šoninės secreto 18

    Ypatingoji šoninės dalis, kepta grilyje, dūmų paglostyta su ypatingu aviečių padažu, praturtintu aukščiausios kokybės pipirais

  • Jautienos tartaras “50/50” 20

    Aukščiausios kokybės Argentinietiška jautienos išpjova | Parmiggiano padažas | Skrudinta naminė duona | Tobulas skonis

  • Seriolės karpačio 20

    Raudonųju apelsinų segmentai | Grybų esencija | Žuvies padažas | imbierų padažas | Padron pipiras | Arbūzinis ridikas

Sočiai ir užtikrintai

Saldžiai pabaigai

  • Lazdyno riešutų Crème Brulle 10

    Nuostabi klasikinio deserto variacija. Tiesiog reikia paragauti !

  • Obuolinis šimtalapis 10

    Obuolių sluoksniai | Delice de Bourgogne sūris | Mandarinų esencija | Taičio vanilė • Prie deserto rekomenduojame taurelę „Anselmann Riesling Eiswein" - 10 Eur

  • Raudonoji kriaušė 10

    Kinrožių arbatoje marinuota kriaušė | Maskarponės ir tongapupės kremas | Andalūzijos aliejus, brandintas šerio statinėje