News: Now in Palanga too!

ToLi nuo klasikos menu

Gera pradžia - pusė darbo. Startuojam!

  • Austrės (1 vnt.) 6
  • Namelyje marinuotos alyvuogės 8

    Rinktinės alyvuogės iš Andalūzijos, pagulėjusios firminiame marinate | 200 g

  • Namuke išsuktas humusas su daržo gėrybėmis 14

    Svečiai sako, kad vienas geriausių ant Lietuvos žemės. Purus, kaip debesėlis. Su mūsų daržo gėrybėmis

  • Lauktuvės iš Italijos 16

    Namuke marinuotos jūros gėrybės / alyvuogės / prieskoninės žolelės

  • Krevetės | Piri Piri - aštrokos | Pil Pil - švelnokos 20

    Sakė man Mindaugas, aprašyk mūsų krevetes. O aš sakau kam? Jos yra legenda. Legenda ir taškas. Kiekvienai krevetei tenka 20 gr geriausio sviesto, o žmonės jų grįžta ir grįžta. Tai yra tiesiog nuostabus, meile pritvinkęs maistas.

  • Aperityvo rinkinys 30

    Nuostabių prancūziškų sūrių bei Toskanos mėsyčių rinkinys, kuris tiks ir prie vyno ir prie degtinės. Skirtas dalintis ir ragauti.

  • Vytintų mėsyčių rinkinys 25

    Prosciutto cotto su trumais / Coppa – vytinta sprandinė / Bresaola – sūdyta, vytinta jautiena / Neapolio saliamis

  • Sūrių kelionė lėkštėje 22

    Tete de moin / Delice de Bourgogne / Gorgonzola / Comte

  • Čiorizo su Porto vynu 14

    Porto vyne keptos chorizo dešrelės | karamelizuoti svogūnai

  • Iberico šoninės secreto 18

    Ypatingoji šoninės dalis, kepta grilyje, dūmų paglostyta su ypatingu aviečių padažu, praturtintu aukščiausios kokybės pipirais

  • Jautienos tartaras 24

    Argentinietiška jautienos išpjova | lietuviškų baravykų kremas | baravykų tuille | svieste pagulėjęs trynys | žolelių aliejus

  • Aštuonkojo užkandis 18

    Žarijose keptas ir marinuotas ananasas | aštuonkojis pamarinuotas citrusų ir žolelių vakarėlyje | čili ir apelsinų džemas

Sočiai ir užtikrintai

Saldžiai pabaigai

  • Slaptas šaltas stalčius ledų 9
  • Lazdyno riešutų Crème Brulle 10