Prieskonių dėžutei -30%!

ToLi nuo klasikos menu

Gera pradžia - pusė darbo. Startuojam!

  • Austrės (1 vnt.) 6
  • Namelyje marinuotos alyvuogės 8

    Rinktinės alyvuogės iš Andalūzijos, pagulėjusios firminiame marinate | 200 g

  • Vištienos pašteto debesėlis 14

    Naminių vištų kepenėlės | Desertinio vyno “Kracher” drebučiai

  • Namuke išsuktas humusas su daržo gėrybėmis 14

    Svečiai sako, kad vienas geriausių ant Lietuvos žemės. Purus, kaip debesėlis. Su mūsų daržo gėrybėmis

  • Krevetės | Piri Piri - aštrokos | Pil Pil - švelnokos 20

    Sakė man Mindaugas, aprašyk mūsų krevetes. O aš sakau kam? Jos yra legenda. Legenda ir taškas. Kiekvienai krevetei tenka 20 gr geriausio sviesto, o žmonės jų grįžta ir grįžta. Tai yra tiesiog nuostabus, meile pritvinkęs maistas.

  • Sūrių kelionė lėkštėje 22

    Tete de moin / Delice de Bourgogne / Gorgonzola / Comte

  • Iberico šoninės secreto 18

    Ypatingoji šoninės dalis, kepta grilyje, dūmų paglostyta su ypatingu aviečių padažu, praturtintu aukščiausios kokybės pipirais

  • Jautienos tartaras “50/50” 20

    Aukščiausios kokybės Argentinietiška jautienos išpjova | Parmiggiano padažas | Skrudinta naminė duona | Tobulas skonis

  • Azijetiški krevečių kroketai 16

    Čili sviestas Gochujang | Kimči sezamai | Karamelizuotų svogūnų ir obuolių džemas

Sočiai ir užtikrintai

  • Dienos laimikiai | Šviežia žuvis kasdien 24

    Kalafijorų piure | Baltojo vyno padažas | Žaliasis žolelių aliejus | Ciegoriaus ikrai

  • Jautienos išpjova | Airija | Premium 40

    Juodojo Angus jautuko išpjova | Keptos daržo gėrybės | Pipirų ir brendžio padažas

  • Ėriuko čiopsai | Naujoji Zelandija | Premium klasė ~300g. 35

    Pieninio ėriuko čiopsai su smulkintomis pistacijomis | Bulvių sluoknsiuotis | Demigleizo padažas

  • Lengvai parūkyta anties krūtinėlė | Prancūzija 30

    Apkeptų moliūgų piurė | Parūkytas obuolyts | Confit bulvytė | Svieste kepti moliūgai

  • Iberico (Juodosios kiaulės) išpjova 24

    Vyne troškinti raudonieji kopūstai | Trintos bulvės | Mėsos sulčių padažas

  • Vištienos Zrazas | Demo versija 24

    Kapota ekologiška vištiena | Grybai | Vištų odelės | Šoninė | Česnakai | Salierų gumbų piure | Baravyukų padažas

Saldžiai pabaigai

  • Etiopijos kavos Crème Brulle 10

    Nuostabi klasikinio deserto variacija. Tiesiog reikia paragauti !

  • Obuolinis šimtalapis 10

    Obuolių sluoksniai | Delice de Bourgogne sūris | Mandarinų esencija | Taičio vanilė • Prie deserto rekomenduojame taurelę „Clarendelle Amberwine Monbazollac AOC“– 7 Eur

  • Raudonoji kriaušė 10

    Kinrožių arbatoje marinuota kriaušė | Maskarponės ir tongapupės kremas | Andalūzijos aliejus, brandintas šerio statinėje

Prieskoniu_dezutes_ToLi_nuo_klasikos-06

Prieskonių dėžutei -30%

Pasinaudokite proga įsigyti mūsų sukurtą prieskonių dežutę pigiau!