ToLi nuo klasikos menu

Gera pradžia - pusė darbo. Startuojam!

  • Austrės | Gillardeau I Perle Blanche (1 vnt.) 6€
  • Trijų skonių kremai su mūsų daržo gėrybėmis ir Pita 18€

    Avinžirnių humusas/saldžiųjų bulvių ir saulėje džiovintų kremas/skumbrė

  • Lauktuvės iš Italijos 16€

    Namuke marinuotos jūros gėrybės / alyvuogės / prieskoninės žolelės

  • Krevetės | Piri Piri - aštrokos | Pil Pil - švelnokos 20€

    Sakė man Mindaugas, aprašyk mūsų krevetes. O aš sakau kam? Jos yra legenda. Legenda ir taškas. Kiekvienai krevetei tenka 20 gr geriausio sviesto, o žmonės jų grįžta ir grįžta. Tai yra tiesiog nuostabus, meile pritvinkęs maistas.

  • Vytintų mėsyčių rinkinys 25€

    Prosciutto cotto su trumais / Coppa – vytinta sprandinė / Bresaola – sūdyta, vytinta jautiena /Neapolio saliamis

  • Sūrių kelionė lėkštėje 22€

    Tomme de chevre / Grana Padano / Morbier

  • Mon’t dor sūris (3-4 asm.) 550 g 35€

    Prancūziškas, minkštas, švelnus sūris ir nepasterizuoto karvės pieno, tarsi mini sūrio fondiu / namuke marinuotos daržovės, kepta čiorizo dešrytė/ keptos bulvės / alyvuogės

  • Amerikinės seriolės karpačio 20€

    Fantastiškas “kingfish” (seriolė) / keptų persimonų karis su visa prieskonių amunicija / kivano sėklos marinuotos šviežiomis bergamotėmis / hamon kumpio traškučiai (P.S. jeigu nenorite mėsos, kumpio traškučių galime nedėti, bet jie yra harmonijos ir balanso dalis)

  • Jautienos tartaras 22€

    Argentinietiška jautienos nugarinė / raugintų agurkų ir krienų couli / grietinės kremas / marinuoti kelmučiai | bulvytės

Sočiai ir užtikrintai

  • Aštuonkojis “Corn Dog” 24€

    Aštuonkojo koja įvyniota į kukurūzų tešlą ir pagruzdinta / česnakinis aioli / naminis pomidorų kremas / sriračia / grilintos marinuotos paprikos / sūdyti kinkanai / marinuotų ridikų siūlai

  • Dienos laimikis | Menkė SKREI 24€

    Bulvių trintinis su česnakų konfit ir keptais rozmarinais / minkštučiai šalotiniai svogūnai troškinti su miso / marinuotos vynuogės

  • Riebus ir sultingas jautienos antrekotas | Vokietija | Premium klasė 35€

    Portabelo grybas gardintas naminiu žolelių sviestu / griliuje pamylėti pomidoriukai / bulvių pyragas / rozmarinai / grill daržovės / svanetietiškai marinuoti salierų stiebai / naminio demigleizo padažas su šalotiniais svogūnais, soja ir 8 metus brandintu balzaminiu Modenos actu

  • Belgiškos jautienos tomahaukas 45€

    Mango ir morkų karis / marinuoti grybukai / bulvytės / pusiau džiovinti pomidorai / artišokų kremas / paprika džemas / jūros zuikio ikrai

  • Žarijose pasivoliojusi prancūziška antienos krūtinėlė 24€

    Purpurinių saldžių bulvių piurė, vyšnios, namuko mole padažas. Čiut bučiuoja lūpas, bet labiau veikia, kaip putlintojas. Kanda, bet nedegina.

  • Pieninio ėriuko čiopsai | Naujoji Zelandija | Premium klasė 35€

    Geltonųjų morkų piurė / Ankštinių pupelių, cukinijų, raudonųjų kivių ir baby citrinų salsa / Domicelės čimičiuris

Saldžiai pabaigai

  • Šokoladinis Napoleonas 6€
  • Audrutės saldėsis 8€