ToLi nuo klasikos menu
Gera pradžia - pusė darbo. Startuojam!
-
Austrės | Gillardeau I Perle Blanche (1 vnt.) 6€
-
Trijų skonių kremai su mūsų daržo gėrybėmis ir Pita 18€
Avinžirnių humusas/saldžiųjų bulvių ir saulėje džiovintų kremas/skumbrė
-
Lauktuvės iš Italijos 16€
Namuke marinuotos jūros gėrybės / alyvuogės / prieskoninės žolelės
-
Krevetės | Piri Piri - aštrokos | Pil Pil - švelnokos 20€
Sakė man Mindaugas, aprašyk mūsų krevetes. O aš sakau kam? Jos yra legenda. Legenda ir taškas. Kiekvienai krevetei tenka 20 gr geriausio sviesto, o žmonės jų grįžta ir grįžta. Tai yra tiesiog nuostabus, meile pritvinkęs maistas.
-
Vytintų mėsyčių rinkinys 25€
Prosciutto cotto su trumais / Coppa – vytinta sprandinė / Bresaola – sūdyta, vytinta jautiena /Neapolio saliamis
-
Sūrių kelionė lėkštėje 22€
Tomme de chevre / Grana Padano / Morbier
-
Mon’t dor sūris (3-4 asm.) 550 g 35€
Prancūziškas, minkštas, švelnus sūris ir nepasterizuoto karvės pieno, tarsi mini sūrio fondiu / namuke marinuotos daržovės, kepta čiorizo dešrytė/ keptos bulvės / alyvuogės
-
Amerikinės seriolės karpačio 20€
Fantastiškas “kingfish” (seriolė) / keptų persimonų karis su visa prieskonių amunicija / kivano sėklos marinuotos šviežiomis bergamotėmis / hamon kumpio traškučiai (P.S. jeigu nenorite mėsos, kumpio traškučių galime nedėti, bet jie yra harmonijos ir balanso dalis)
-
Jautienos tartaras 22€
Argentinietiška jautienos nugarinė / raugintų agurkų ir krienų couli / grietinės kremas / marinuoti kelmučiai | bulvytės
Sočiai ir užtikrintai
-
Aštuonkojis “Corn Dog” 24€
Aštuonkojo koja įvyniota į kukurūzų tešlą ir pagruzdinta / česnakinis aioli / naminis pomidorų kremas / sriračia / grilintos marinuotos paprikos / sūdyti kinkanai / marinuotų ridikų siūlai
-
Dienos laimikis | Menkė SKREI 24€
Bulvių trintinis su česnakų konfit ir keptais rozmarinais / minkštučiai šalotiniai svogūnai troškinti su miso / marinuotos vynuogės
-
Riebus ir sultingas jautienos antrekotas | Vokietija | Premium klasė 35€
Portabelo grybas gardintas naminiu žolelių sviestu / griliuje pamylėti pomidoriukai / bulvių pyragas / rozmarinai / grill daržovės / svanetietiškai marinuoti salierų stiebai / naminio demigleizo padažas su šalotiniais svogūnais, soja ir 8 metus brandintu balzaminiu Modenos actu
-
Belgiškos jautienos tomahaukas 45€
Mango ir morkų karis / marinuoti grybukai / bulvytės / pusiau džiovinti pomidorai / artišokų kremas / paprika džemas / jūros zuikio ikrai
-
Žarijose pasivoliojusi prancūziška antienos krūtinėlė 24€
Purpurinių saldžių bulvių piurė, vyšnios, namuko mole padažas. Čiut bučiuoja lūpas, bet labiau veikia, kaip putlintojas. Kanda, bet nedegina.
-
Pieninio ėriuko čiopsai | Naujoji Zelandija | Premium klasė 35€
Geltonųjų morkų piurė / Ankštinių pupelių, cukinijų, raudonųjų kivių ir baby citrinų salsa / Domicelės čimičiuris
Saldžiai pabaigai
-
Šokoladinis Napoleonas 6€
-
Audrutės saldėsis 8€